Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

CEVA e-Commerce Sweden

Vårt toppmoderna logistikcenter

Den 4 april 2022 har CEVA Logistics slutfört förvärvet av majoriteten av Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services (CLS) verksamhet. Tillsammans har vi en global arbetsstyrka på över 98 000 personer på fler än 1 000 platser i mer än 160 länder, och levererar heltäckande logistiklösningar för våra kunder över hela världen.

Om oss på CEVA Logistics e-Commerce

CEVA Logistics e-Commerce i Brunna är ett toppmodernt lager som bedriver tredjepartslogistik för Europas ledande mode- och livsstilsplattform Zalando.

För oss är en god och respektfull arbetsmiljö för alla våra medarbetare helt centralt. Vi är stolta över vår låga personalomsättning och att resultaten i våra medarbetarundersökningar är väldigt positiva. Det inspirerar oss att fortsätta att utveckla vår arbetsplats och att serva vår kund på bästa sätt.

Vi är en viktig del av e-handelsekosystemet och vårt center är en professionell och modern anläggning, lika stor som tre fotbollsplaner. För dig som är intresserad av logistik är vi en arbetsplats med engagerade kollegor som erbjuder många utvecklingsmöjligheter.
 

CEVA Logistics Poland
About CEVA Logistics
Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services Brunna

Fakta om vårt lager i Brunna

  • Vi startade 2018
  • Ett toppmodernt lager på hela 30 000 kvadratmeter
  • 500 fasta medarbetare och ytterligare upp till 400 under högsäsong
  • Vi arbetar med leveranser för den svenska, finska, norska och danska marknaden för Europas ledande mode- och livsstilsplattform Zalando
  • Vi erbjuder våra medarbetare många utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö
  • Vårt lager är utrustat med avancerad automationsteknik och vi har självstyrande mobila robotar som kompletterar våra medarbetares manuella arbete
Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

Jobba hos oss

Vill du arbeta i en spännande och växande framtidsbransch – i ett marknadsledande företag inom lager och logistik? Hos oss får du arbeta på en modern arbetsplats med trevliga och engagerande kollegor. Vi erbjuder allt detta och dessutom goda utvecklingsmöjligheter!

Välkommen till CEVA Logistics e-Commerce Brunna och vårt toppmoderna lager som är logistikpartner för Zalando, Europas ledande mode- och livsstilsplattform online.

 

Meet Our Team

EXPLORE JOB OPPORTUNITIES

No job result found
New search
announcement
INGRAM MICRO CLS IS NOW PART OF CEVA LOGISTICS

With our combined business, we are in our strongest position ever and we continue down a successful path to become a Top 5 global logistics player.