Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services
Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

CEVA e-Commerce Nederland

The Heartbeat of Logistic Services

CEVA Logistics biedt wereldwijde supply chain oplossingen en werkt met 110.000 werknemers op meer dan 1.300 locaties in ruim 170 landen wereldwijd. Samen leveren wij logistieke oplossingen voor onze klanten.

Welkom in de dynamische wereld van fulfilment!

Werken bij CEVA Logistics e-Commerce - dat betekent werken voor jouw favoriete merken zoals bol.com, Zalando en de Bijenkorf. Samen met jouw team zorg je ervoor dat duizenden consumenten hun online bestelling op tijd ontvangen. Het succes van onze organisatie komt voort uit de passie en betrokkenheid van onze medewerkers. Van Operator tot Engineer, van IT'er tot Customer Support. Ondernemend als we zijn groeien we mee met onze klanten. Dat doen we wereldwijd met meer dan 110.000 medewerkers, verspreid over bijna 1300 locaties in meer dan 170 landen. Welkom in de dynamische wereld van e-commerce, welkom in The Heartbeat of Logistic Services. #PoweredByOurPeople.

Jij kan met ons meegroeien! De e-commerce markt blijft maar groeien en dat zal voorlopig niet stoppen. Door de groei ontstaan er veel doorgroei- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze organisatie. Wij stimuleren die groei en geven jou de moed om het meeste uit jezelf te halen. Daar gaat ons hart sneller van kloppen!

CEVA Logistics
Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services Netherlands Sky Tour
SEAPAC Trainee program

#PoweredByOurPeople

Onze mensen zijn de hartslag van de organisatie, onze kracht. Wij geven je daarom het vertrouwen om alles uit jezelf te halen, om te groeien! Samenwerking en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie. Een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt. Maar ook ondernemerschap en een ‘samen de schouders eronder'-mentaliteit kenmerkt ons. Het heeft ons gebracht waar we nu zijn. Een organisatie waar we trots op zijn. Met klanten die we partners noemen omdat we al jarenlang succesvol samenwerken. 

Dat kan alleen met de juiste mensen, op de juiste posities. Daarom bouwen we aan onze organisatie met een sterke focus op onze medewerkers en onze waarden:

 • Respect – We geven en ontvangen respect
 • Continu Verbeteren – we stimuleren groei
 • Verantwoordelijkheid – we nemen verantwoordelijkheid
 • Transparantie – we geloven in openheid
 • Ondernemerschap – we juichen ondernemerschap toe
CEVA-Traineecampaign-HR12

Vakgebieden

De mogelijkheden binnen onze organisatie zijn enorm breed. Waar start jouw logistieke carriere binnen CEVA? 

 • Operations – Logistieke processen waar je hart sneller van gaat kloppen! Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging in onze warehouses. Samen met je collega’s maak jij dagelijks de klantbelofte van onze e-commerce klanten waar.
 • Operations Support & Data Analytics – Ondersteun je collega's op de werkvloer. Jij zorgt ervoor dat de operatie dagelijks slimmer en efficienter te werk gaat dankzij de slimme inzet van data. 
 • Staff Support – Biedt optimale ondersteuning en advies om de dagelijks operatie verder te helpen. Jij bent bepalend voor een snel groeiende organisatie.
   

 

CEVA Logistics Transforms 3PL Operations in Canada with Berkshire Grey’s Intelligent Robotic Automation Systems

Onze locaties in Nederland

Jaarlijks verwerken we miljoenen e-commerce bestellingen en retouren vanuit onze 8 locaties in Nederland. 

 • Waalwijk – In Waalwijk managen we 6 warehouses. Dat doen we voor grote e-commerce klanten zoals bol.com en BESTSELLER. Daarnaast bedienen we meerdere e-commerce klanten in het multi-client warehouse.
 • Tilburg – in Tilburg managen we het warehouse voor mode warehouse de Bijenkorf. Vanuit dit high-tech warehouse worden zowel de e-commerce orders als de winkelvoorraad verwerkt.
 • Bleiswijk – In Bleiswijk managen we het grootste en meest geautomatiseerde warehouse van Nederland voor Zalando. Het warehouse is maarliefst 140.000 vierkante meter groot.
   

Ontmoet het team

EXPLORE JOB OPPORTUNITIES

No job result found
CEVA Logistics has completed the acquisition of Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services business
announcement
INGRAM MICRO CLS IS NOW PART OF CEVA LOGISTICS

With our combined business, we are in our strongest position ever and we continue down a successful path to become a Top 5 global logistics player.